Pieter Venemakade 213

9605 PP Kiel-Windeweer

+31(0)6 51564188

Contact en reserveringen

Activiteiten in de omgeving

Peddel en zo organiseert in samenwerking met Hunzezwerftochten het Drentse Landschap regelmatig diverse kanotochten en wandeltochten of combinaties daarvan in de omgeving van de Hunze. De tochten zijn geschikt voor bedrijfsuitjes, groepen en gezinnen vanaf 10 personen.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een struintocht langs de eeuwenoude oevers van de Hunze, waarbij we op zoek gaan naar beversporen of een tocht door de door het natuurgebied in de omgeving van de Hunze? Ontdek de variatie in het Drentse landschap, waarbij ieder seizoen zijn eigen charme, geuren en kleuren heeft. Hunebedden, grafheuvels, wilde orchideeën, het ijsvogeltje of de bever, het is er allemaal…

Voor de agenda en inhoud van de door ons georganiseerde activiteiten bezoekt u www.hunzezwerftochten.nl of informeert u bij Peddel en zo.

http://www.Hunzezwerftochten.nl. Naast de reeds geplande activiteiten in de activiteiten kalender kan er in overleg uiteraard ook een tocht op maat gemaakt worden. Heeft u voor of na de tocht behoefte aan verzorging van de innerlijke mens. Ook dit kan geregeld worden.

Voor informatie kunt u contact opnemen via www.Hunzezwerftochten.nl of bij Peddel en zo.

Naast de reeds geplande activiteiten in de activiteiten kalender kan er in overleg uiteraard ook een tocht op maat gemaakt worden. Heeft u voor of na de tocht behoefte aan verzorging van de innerlijke mens. Ook dit kan geregeld worden.

Voor informatie kunt u contact opnemen via www.Hunzezwerftochten.nl of Peddel en zo.

© 2018 Alle rechten voorbehouden