Pieter Venemakade 213

9605 PP Kiel-Windeweer

+31(0)6 51564188

Contact en reserveringen

Tiny House Hakuna Matata

De Tiny House accommodatie van Peddel en zo, is een vrijstaand appartement met een eigen opgang. Het kenmerkt zich door een rustige serene uitstraling waar je afgesloten van de buitenwereld echt even tot jezelf kan komen. Rondom het appartement zijn drie terrassen, waarvan één met uitzicht op de vijver. Bij de vijver kun je ten tijde van het seizoen kikkers, salamanders en libellen observeren tijdens de paartijd of de voedseljacht . Een prachtig schouwspel. Gedurende het verblijf kun je gebruik maken van de gehele tuin. In de borders bloeien in het voorjaar tot diep in het najaar vrolijk gekleurde planten, waar veel verschillende insecten en dieren op af komen. Achter het appartement is een groentetuin met kas en een fruitboomgaard waar je in het seizoen zo een appeltje of peer van de boom kunt plukken om te eten. Tevens is er gelegenheid om in de avonduren een vuurtje te stoken in de houtkachel op één van de terrassen of in de vuurkorf op het weiland. Op het bankje voor het huis kun je genieten van de ondergaande zon met uitzicht over het water en de landerijen.

De accommodatie

In de accommodatie zijn vijf slaapplekken beschikbaar. Op de bovenverdieping zijn twee kamers voorzien van respectievelijk twee 1-persoonsbedden en een 1-persoonsbed met zonnebank. Op de benedenverdieping bevindt zich nog een comfortabele slaapbank, geschikt voor 2 personen. Twee kinderbedjes zijn beschikbaar en kunnen in overleg bijgeplaatst worden.

Op de benedenverdieping is een open keuken voorzien van een aanrecht met wasbak, combi magnetron/oven, kleine koelkast, waterkoker, Senseo, eierkoker, sinaasappelpers, en een afwasteil met toebehoren. Er is een tafel met 4 stoelen. De 5e stoel bevindt zich in één van de slaapkamers op de bovenverdieping en kan zonodig bijgezet worden. Verder bevind zich
op de beneden verdieping een Finse sauna en een heerlijke warme bubbelende spa met twee comfortabele lig/zit stoelen. De douche en het toilet bevinden zich vlakbij de Finse sauna.

Tevens kun je de volgende ochtend na een goede nachtrust gebruik maken van de ontbijtservice. Je bepaalt dan de volgende ochtend zelf op welk tijdstip je opstaat en gaat ontbijten. Alle ingrediënten voor een goed ontbijt staan klaar in het appartement.

Prijzen en reserveren

De Bed & Breakfast is het gehele jaar door te boeken. In overleg is er veel mogelijk. De prijzen van de Bed & Breakfast zijn inclusief beddengoed en schoonmaakkosten, dit laatste mits veegschoon en netjes achtergelaten. Anders wordt €25,- eindschoonmaak in rekening gebracht.

De prijzen zijn exclusief toeristenbelasting a €1,60 per persoon per nacht, en exclusief ontbijt a €12,50 per persoon per nacht.

Bij de prijs inbegrepen:

  • Gratis Wifi, koffie en thee, Handdoeken tbv het douchen, handdoek met theedoek en vaatdoekje;
  • Gratis gebruik van fiets-en wandelkaarten, vaarroutes en informatie mbt de vele activiteiten in de omgeving;
  • Gratis stalling en acculaden van een elektrische fiets, er is parkeergelegenheid voor meerdere auto’s;
  • Aankomst en vertrek altijd in overleg;
  • Roken in de accommodatie is niet toegestaan;
  • Verblijf huisdier of paard alleen in overleg en tegen meerprijs.

Voor 1 persoon

Voor 2 personen

Voor 3 personen

Voor 4 personen

Voor 5 personen

Huur volledige accommodatie (o.b.v max. 5 personen)

© 2018 Alle rechten voorbehouden