Pieter Venemakade 213

9605 PP Kiel-Windeweer

+31(0)6 51564188

Contact en reserveringen

Motorboot en electro sloep verhuur in Groningen

Peddel en zo biedt je de mogelijkheid om een motorboot of electro sloep te huren. De motorboot biedt plaats voor maximaal 6 personen. Het betreft een Overijsselse punter, een open boot, die uiterst geschikt is om rustig van het unieke veenlandschap te genieten. Wil je het liever rustiger aan doen? Kies dan voor onze, of electro sloepen en geniet van een ontspannen dag op het water.

De minimale huur van een motorboot of electro sloep is een dagdeel. Voor de huur geldt een vooraf contant te betalen waarborgsom van € 150,-. De waarborgsom wordt na afloop met de verhuur verrekend. De prijzen zijn exclusief brandstof kosten. De brandstof kosten bedragen €2,50 per liter en worden eveneens achteraf verrekend.

De boten zijn te huur per dag, maar ook voor meerdere dagen of zelfs een week. Het is niet nodig om ervaring en/of een vaarbewijs te hebben. Zwemvesten zijn beschikbaar.

Voor alle prijzen klik HIER

Vaarroutes

Geniet vanaf het water van het unieke veen-landschap, de natuurgebieden Breevenen en Annermoeras en het Zuidlaardermeer. Ontdek de mooie, rustgevende omgeving op de grens van Groningen en Drenthe langs diverse vaarroutes. Voor meer informatie over het vaargebied en de routes klik HIER.

Motorboot 4 personen

Motorboot 6 personen

Luxe electro sloep 480

Let op: De algemene voorwaarden van Peddelenzo zijn van toepassing.

  • Een Dagdeel is voor alle bootjes alleen geschikt voor heen en terug Langeboschmeer dit
    kan tot uiterlijk 19.30 uur. Vertrektijden in overleg.
  • Een Dag is geschikt voor Zuidlaardermeer en rondje Langeboschmeer . Vertrek tussen 9.15 uur en 9.30 uur in verband met openen bruggen en sluistijden terug bij Peddelenzo uiterlijk 17.00 uur en gaat in overleg met de brugwachters.
  • Huisdieren mogen helaas niet mee aan boord.
  • Reddingvesten voor kinderen gratis
  • De sloep dient schoon opgeleverd te worden
  • Extra schoonmaakkosten € 12,50
  • Contante borg €150
  • Het vaarseizoen voor de E-sloep en Motorboot is van 1 mei tot 1 oktober.

© 2018 Alle rechten voorbehouden