Pieter Venemakade 213

9605 PP Kiel-Windeweer

+31(0)6 51564188

Contact en reserveringen

Kano-, SUP-, en bootverhuur

Bij een vakantie aan het water wil je waarschijnlijk ook optimaal kunnen genieten van de waterrijke omgeving. Hoe kan dat nou beter dan door zelf met een boot, SUP-board of kano het water op te gaan? Peddel en zo biedt je de mogelijkheid om een boot, SUP board of kano te huren.

Of je nu een sportieve kanoër of Supper bent of liever zonder al te veel inspanning wegdroomt in een motorbootje, het kan allemaal bij Peddel en zo. De motorboot biedt plaats voor maximaal 6 personen. Het betreft een Overijsselse punter, een open boot, die uiterst geschikt is om rustig van het unieke veenlandschap te genieten. De minimale huur van een kano, SUP of motorboot is 1 uur. Voor de huur van een motorboot of SUPboard geldt een vooraf contant te betalen waarborgsom van € 150,-. De waarborgsom wordt na afloop met de verhuur verrekend. De prijzen zijn exclusief brandstof kosten. De brandstof kosten bedragen €2,- per liter en worden eveneens achteraf verrekend. Kano’s en SUP’s worden vooraf contant betaald. Reserveren vooraf is wenselijk om eventuele teleurstelling te voorkomen.

De boten zijn te huur per dag, maar ook voor meerdere dagen of zelfs een week. Het is niet nodig om ervaring en/of een vaarbewijs te hebben. Zwemvesten zijn beschikbaar.

Kanovaren

Ga je voor het eerst kanovaren kijk dan HIER voor de instapprocedure en HIER voor de peddelprocedure.

Voor prijzen klik HIER.

STAND UP PADDLE (SUP)

Suppen ook wel Stand up Paddle genoemd is een heerlijk rustgevende en ontspannen sport, waarbij, je terwijl je geniet van het water en de omgeving alle spieren in je lichaam traint. Wist je dat Stand Up Paddling (SUP) een echte workout is! Je gebruikt vrijwel je hele lichaam tijdens het suppen: Rug, Benen, Core en Armen. Voor ongeveer een uurtje verbrand je al tussen de 400 en 500 calorieën.

Tijdens het suppen draait alles om balans, daarom is het handig om eerst even op je knieën feeling met het board te krijgen en je de techniek eigen te maken. Eenmaal in balans kun je staan en genieten van de omgeving, de zon en het water.

Ga je voor het eerst Suppen? Kijk dan voordat je gaat huren voor een paar korte instructies.

Voor prijzen klik HIER.

Waterfiets zwaantjes

Onze Waterfiets zwaantjes liggen in de periode van 1 mei tot 1 oktober in het water voor het terras van Aignwies.

Aignwies is een dagbesteding voor alle mensen met een zorgvraag en is gevestigd in de voormalige kerk in Annerveenschekanaal Greveling 117-119. Ze bieden sociale en creatieve dagbesteding en ter aanvulling van de dagbesteding zijn ze gestart met een koffie- en thee-huis, waar ze de lekkerste dingen helemaal zelf klaarmaken en voorschotelen. Sorbet, een Aignwies uurtje lunch tot high tea etc

Wat is er nou leuker om voor, ten tijde, of na afloop van een lekker lunch, sorbet of iets anders lekkers, dit uitje uit te breiden met genieten op het water in onze waterfietsen pal voor het terras van Aignwies? Ze helpen je graag met in en uit stappen. 

We hebben er 2 en ze zijn per zwaan geschikt voor 2 volwassenen, 2 volwassen met een kind achterop of voor 1 volwassene en 2 kinderen.
De waterfiets zwaantjes zijn ook te huur voor evenementen als familiedagen, personeelsuitjes, sportdagen, zeskampen, dag arrangementen en outdoor evenementen.

Voor mogelijkheden en een offerte neem contact op met Peddelenzo 06-51564188

Vaarroutes

Geniet vanaf het water van het unieke veen-landschap, de natuurgebieden Breevenen en Annermoeras en het Zuidlaardermeer. Ontdek de mooie, rustgevende omgeving op de grens van Groningen en Drenthe langs diverse vaarroutes. Voor meer informatie over het vaargebied en de routes klik HIER.

Combinatietochten

In overleg zijn combinatietochten mogelijk, waarbij aansluitend aan het kanoën gefietst of paardgereden kan worden. Informeer naar de mogelijkheden. Reserveren vooraf is noodzakelijk. Elke kano of kayak wordt geleverd met bagagecontainer en een
routekaart.

© 2018 Alle rechten voorbehouden