Pieter Venemakade 213

9605 PP Kiel-Windeweer

+31(0)6 51564188

Contact en reserveringen

Kano- en bootverhuur

Bij een vakantie aan het water wil je waarschijnlijk ook optimaal kunnen genieten van de waterrijke omgeving. Hoe kan dat nou beter dan door zelf met een boot of kano het water op te gaan? Peddel en zo biedt je de mogelijkheid om een boot of kano te huren.

Of je nu een sportieve kanoër bent of liever zonder al te veel inspanning wegdroomt in een motor- of fluisterbootje, het kan allemaal bij Peddel en zo. De motorboot biedt plaats voor maximaal 6 personen en de fluisterboot biedt plaats voor maximaal 4 personen. Het betreft een Overijsselse punter, een open boot, die uiterst geschikt is om rustig van het unieke veenlandschap te genieten. De minimale huur van een kano of motor/fluisterboot is 1 uur. Voor de huur van een motor/fluisterboot geldt een vooraf contant te betalen waarborgsom van € 150,-. De waarborgsom wordt na afloop met de verhuur verrekend. De prijzen zijn exclusief brandstof kosten. De brandstof kosten bedragen €2,- per liter en worden eveneens achteraf verrekend. Kano’s worden vooraf contant betaald. Reserveren vooraf is wenselijk om eventuele teleurstelling te voorkomen.

De boten zijn te huur per dag, maar ook voor meerdere dagen of zelfs een week. Het is niet nodig om ervaring en/of een vaarbewijs te hebben. Zwemvesten zijn beschikbaar.

Vaarroutes

Geniet vanaf het water van het unieke veen-landschap, de natuurgebieden Breevenen en Annermoeras en het Zuidlaardermeer. Ontdek de mooie, rustgevende omgeving op de grens van Groningen en Drenthe langs diverse vaarroutes. Voor meer informatie over het vaargebied en de routes klik HIER.

Combinatietochten

In overleg zijn combinatietochten mogelijk, waarbij aansluitend aan het kanoën gefietst of paardgereden kan worden. Informeer naar de mogelijkheden. Reserveren vooraf is noodzakelijk. Elke kano of kayak wordt geleverd met bagagecontainer en een
routekaart.

Ga je voor het eerst kanovaren kijk dan HIER voor de instapprocedure en HIER voor de peddelprocedure.

Voor prijzen klik HIER.

© 2018 Alle rechten voorbehouden