Pieter Venemakade 213

9605 PP Kiel-Windeweer

+31(0)6 51564188

Contact en reserveringen

Sauna & Wellness

Tijdens het verblijf in Hakuna Matata is er tevens de mogelijkheid om de in de accommodatie aanwezige privé Sauna en/of Spa te huren. Heerlijk als je na een dag hard werken, wandelen, fietsen of gewoon op een regenachtige dag nog even wilt bijkomen en jezelf wilt verwennen. De wellness biedt je alle mogelijkheden voor een zorgeloos samenzijn en ontspanning in alle rust met bijbehorende privacy.

De Sauna en Spa bevindt zich op de benedenverdieping in het appartement en is sfeervol ingericht met kaarsjes. Je beschikt over een ruime douche, een Finse sauna, waarvan je vooraf zelf kunt bepalen hoe warm je hem wilt hebben. Er is een heerlijk verwarmde bubbel Spa (38 graden) die altijd met schoon water wordt gevuld als hem geboekt hebt. Daarnaast zijn er in de ruimte twee comfortabele ligstoelen beschikbaar om lekker in te relaxen, lezen, kletsen of slapen. Ook kun je ervoor kiezen om lekker weg te dromen onder de zonnehemel. En ben je na het ontspannen slaperig geworden en wil je alvast gaan liggen? De (slaap)bank is in een mum van tijd omgetoverd tot een heerlijk 2-persoonsbed. Uiteraard zijn er ook 1-persoonsbedden beschikbaar. En dat alles onder één dak. Buiten in de voor de buitenwereld afgeschermde tuin, kun je afkoelen en gebruik maken van de diverse zit- en ligmogelijkheden. Vanuit de twee ligstoelen kun je bij helder weer de sterrenhemel bewonderen en eenmaal een beetje afgekoeld kun je je als finishing touch afspoelen met heerlijk koud water onder de douche.

Kortom: Deze fijne privé sauna en spa biedt je alle mogelijkheden voor een heerlijk verblijf!

LET OP: Voor gebruik door meer dan 2 personen in de Spa wordt een meerprijs per persoon in rekening gebracht van € 5 p.p.p.d. In verband met hygiëne is het verplicht om te douchen voordat je gebruik maakt van 1 van de faciliteiten. Tevens is het gebruik van een grote sauna handdoek vereist om op de banken in de sauna te liggen of te zitten. Het is niet toegestaan om met natte badkleding op de slaapbank plaats te nemen. Het is niet toegestaan om etenswaren en drinken te nuttigen in de Sauna of Spa. In de sauna, spa en op het bed is het niet toegestaan etenswaren en drinken te nuttigen.

Bij de prijs inbegrepen: Handdoeken voor het douchen en de Spa, aroma voor in de Sauna.

Niet bij de prijs inbegrepen: Sauna handdoeken, slippers en badjassen. Slippers dien je zelf mee te nemen. Handdoeken en/of badjassen kun je zelf meenemen of bijboeken.

Na een korte uitleg kun je ongestoord genieten van alle faciliteiten. Kortom Deze fijne privé sauna en spa biedt je alle mogelijkheden voor een heerlijk verblijf.

© 2018 Alle rechten voorbehouden